Некултурно пространство


The Joker had a laugh, ha ha by cut:eater

Да погледаме много кадри в секунда с ирландско уиски в ръка. Бутилка имам предвид.


Което ми напомни за това видео на Prinz и Horn.

Айде сега обратно на работа.

Advertisements

2 Comments so far
Leave a comment

Знаеш ли, имах една приятелка, която много обичаше да се чука. Ама супер много. Предпогалам, че на това викат нимфомания. Та тя постоянно си лягаше с некви хуйове. Разбира се, сред тях имаше всякакви. Имаше поети, имаше писатели, имаше натегачи и бодибилдъри. Тя не профилираше в ебането си. По-скоро се опитваше да достигне върха на диференциацията.

Та, един от тия тъпкачи участваше в някаква група. Не свиреше на нищо, а им пишеше текстовете. Сигурно си забелязал, че повечето, ако не и всичките, български групи не могат да напишат един свестен текст на песен. Тоя пич им пишеше текстовете и се мислеше за голямата работа, щото е видиш ли ИСТИНСКИЯТ ТВОРЕЦ. Да му го сложа. И тия пичове по едно време се лишиха от вокала си, поради ред причини, основно една. И тоя хуй, текстописецът, се хвана да им пее. Или да им рецитира (не бяха особено добри, че да ти пука кой точно какво прави). Обаче понеже на първото участие с НОВИЯ вокал се бяха цанили в някво селско рок клубче, а поетът имаше доста “женствен” вид, се получи закачка. И то бяха едни псувни и обиди. Абе пиянска история. Та накрая тоя дребния текстописец с женското кръстче се скри, мишокът, и повече не се показа на живо участие.

Та ти го разказвам това, щото тия дето си ги ликнал горе са некви изплували риби, дето едва ли предполагат кво е да си клубна груп по наште земи. Ама добре. Хубаво е да чуваме от време на време нещо различно.

Айде, пис.

Comment by selmaisthemeatball

Ei tova be6e dobra podborka :)

Comment by Nqma cirilitsa na toq laptop
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s