Некултурно пространство


Смяяятай by cut:eater
12 December 2008, 18:12
Filed under: daily context

Ники Кънчев в колонката си в Градски вестник:

“За кого става въпрос? Ами за онези “изнудвачи” с и без кавички, които се крият зад изкопираните лога на фирмите на колегите си и по стикерите им висят цени като 10,59 лв на километър или 2,9 лв. на минута престой. Само дето единицата или запетайката трябва да ги гледаш с микроскоп, за да ги забележиш. Да, те са законни. Да, всеки може сам да определя цените си, защото живеем в капитализъм. Да, те стоят по болници, гари и летища и чакат отчаяни, разсеяни или наивни старци, чужденци и жени, за да ги ошушкат законно посред бял ден.”

Respect за този изтъкнат български журналист.

Знаете за всички тия фалшиви телефонни обаждания за неприятности с роднини и искания на пари. Та, един познат прави лека катастрофа, но с пострадалия се разбират и не викат КАТ. Обаче на мястото били инсталирани камери, следящи трафика, от които ченгетата разбират за случая и по регистрационните номера на колите намират собствениците. Когато се опитва да намери моя познат на телефонния номер от регистрите, човекът от КАТ попада на дядо му. След като се представя и разказва по какъв повод се обажда полицаят получава затрогващия отговор на дядото, очевидно доста информиран старец – Абе ти що не си ебеш майката! И сигнал заето.

Advertisements

3 Comments so far
Leave a comment

Трябваше да кръстиш поста Лъжливото овчарче :)

Comment by Bloodymirova

нещо ми е тъп тоя в писмен вид, то не може и красив и умен едновременно…

Comment by nname.org

Хахахахаха… Аз пък за друга случка знам. На свекървата на 1 братовчедка така се обадило някакво момиче, развълнувано, със смущения по линията, и казало, че блъснало колата, и т.н. И свекървата попитала: “Хииии, ти коя кола блъсна?? Зелената или червената??” “Ами зелената”-отговорило момичето. “Ааааа, щом е зелената, тогава няма страшно!”-рекла свелървата и затворила (щото и тя била информирана).

Comment by saty
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s