Некултурно пространство


ДОБРАТА НОВИНА ДНЕС с подкрепата на: Negativism. Always there for you by cut:eater

Вчера с Veera спорихме дълго за съдържанието в „българския” интернет и прекрасното многообразие от безсмислени, безцелни и безинтересни нови сайтове, онлайн платформи и блогове, които никнат всеки ден и всеки час.

За мен най-очарователното е, че преобладаващата част от боклука се създава не от отделни хора, които нямат какво да кажат, а от компании, страдащи от анти-иновативност и квази-предприемчивост, предоставящи на нямащите какво да кажат поле за създаване на анти-съдържание.

Veera ме обвини, че винаги търся слабостта и несъстоятелността, че съм негативист и един от главните творци на анти-съдържание. Добави, че някой ден, когато се изкажа по повод на всичко, неминуемо ще стигна и до собствената си несъстоятелност.

Мила Veera, реших да те послушам и да се опитам да пречупя негативизма и предубедеността си. Потърсих новопоявил се извор на смисъл в българския интернети и го открих само за една сутрин (може би наистина си права!). Можеш да видиш нещо ново, което си струва, на този адрес:

Advertisements

1 Comment so far
Leave a comment

българия е столицата на боклука. логично е и родния интернет да се пълни с такъв. хората излъчват посредственост по всички възможни канали…

Comment by nname.org
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s