Некултурно пространство


i’m in rainbows by nankapospalanka
10 October 2007, 23:10
Filed under: Нанка Reports

Howdy, всички! Кесите ли?

Пак съм аз и съм все още здрава! Като винен бръмбар в севилски мохер!

Тоя град се побърква; Задръстванията стават нетърпими. Не мога да разбера селяните ли стават твърде много или заплатите на селяните се увеличават и те си купуват повече коли?! Луда работа.. Преди ми трябваха 20тина минути да стигам до мола а сега поне час. И то само мръсотия и псувни по улиците. Това не е нормална европейска столица.

Сутринта от паметника с огъня пред невски тръгна някаква група лефтери надянати със зелени неща които приличаха на екоконтейнерите за боклук. Ходеха под строй и командира им припяваше някакви заповеди а те повтаряха и подвикваха. Мисля че са от някаква екоорганизация и се опитват да пробутват еко-conscious боклук на селяните. Едни пенсионери ги изкоментираха що не вземат да направят нещо ми ходят и се правят за смях. И аз това се питам; Като вдигаш крак като куче на колите какъв ефект очакваш да постигнеш? И някакви другари има дето се наричат Гвардия (може би копелето на Атака) които подхождат с коли окичени със смешни знамена. Абе тоя шибан град се опитва да изчезне от картата на средния разум ли?

Майка ми пак ми е донесла чанти от Испания и едни сладки сладки сребристи пуми със златни връзки които са като въженца! Много си ги харесвам! Светът е толкова прекрасен! Толкова е прекрасно да си студент! И да снимаш патките по брега които цопат с големите си шарени крака! И да пиеш шоколадово кафе във оная залупена кафетерия на 6ти септимври зяпайки разсеяно толкова прекрасните шарени стени!

От една седмица ходя на лекции и мисля че ще стана най добрата в курса! Момчетата в курса са средно грозни като за от малък провинциален град и ходят с много смешни фалшиви маратонки. Имам си две нови приятелки, с които ходим на обяд в онова странно нещо в мазата на философския дето не прилича нито на кафене нито на ресторант. Засега най-ми харесват въведение в психологията и социология на културата. Мисля че ще науча много прекрасни неща и ще ги използвам в разбирането си за сложните проблеми на интеркултурните ъдженди. Вие харесвате ли необяснимия свят на човешката прокаженост?

Рейдиохед са си пуснали новия албум да се сваля безплатно. Много е прекрасно! Сигурно и други ще ги последват и повече няма да се налага да си сваляме нелеглно музиката и да си купуваме дискове щото на мене ми изгърмя домашната система и сега баща ми е купил едно голямо нещо дето има толкова копчета че все е едно управляваш немски танк със счупени показалци.

Много поздрави на всички и не забравяйте да си слагате заздравител за нокти защото той ги подготвя за полагане на лак и предотвратява нежеланото пожълтяване при лакиране със силни цветове а освен това и удължава трайността на лака.

Цунки.

Advertisements

3 Comments so far
Leave a comment

I’m not happy and i’ma shut you down!

Comment by cut:eater

готин пост :)

Comment by nname

ееех, и нанка щом ще ми е колежка, “кафето” във философския блок даже взе да ми липсва, ех ех

Comment by eMM
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s