Некултурно пространство


First time by nankapospalanka
22 August 2007, 20:08
Filed under: Нанка Reports

Привет. Аз съм Нанка Поспаланка. Това ми е първото писане. Ихууу. Първия път като правих секс и не ме болеше обаче беше скучно. Марко (така се казваше момчето) се притесняваше хипер много и гледаше състредоточено някъде зад мен, а на мен ми доскуча по едно време. Сега не ми е скучно, ама и не ме боли :) Значи започвам по-добре. А пък като се сетя сега какъв ми е кеф да правя секс не искам и да си представям какво ще е да пиша тук :) Айде спирам за секса щото ще ме санкционира ийтъра.

Първо ще ви кажа какво ми разказа ийтъра. Аз му казах да го напише, ама той каза, че не му се занимава с простотии и за това ще го напиша аз. Пътувал към работа (ходи на някакъв стаж в един весник ама няма да ви кажа кой да си клати крачката :) и на Фритьоф Нансен точно пред музея Земята и хората един дядо ходел около релсите на трамвая като през това време се приближавал един трамвай. И ватмана вместо да му звъни с оня ужасен звънец (баси все едно е Прага това) си отворил прозорчето и му се изплюл на гърба! Е това може да се случи само в България. И пискат само калко им били ниски заплатите. Е не знам дали са им увеличили и на ватманите заплатите като на шофьорите на автобуси ама сигурно. Нали са един клан все.

Което ме подсеща, че там по тоя булевард и близките ако седнете за един час да броите на око стойността на колите ще сметнете няколко мильона в нови мерцедеси (всеки трети автомобил в София е мерцедес) и други супер скъпи марки. Еленко тея автомобили дето ги снима са си цяло изложение и се разхождат по цял ден по улиците на големия град (баси селото, с извинение).

Стефан (когото вие не познавате ама аз го познавам) ми разказа наобяд следния виц:
Един отива в библиотеката и пита:
– Извинете, имате ли някакви книги за самоубийство?
– Има, ей там в дъното на залата са. От ляво на петия рафт.
След малко тоя се връща и казва:
– Ама там няма никакви книги!
– Абе тия книги все ги взимат и не ги връщат…
Аз ядях през това време и ми се стори супер тъп тоя виц. Смешен ли наистина?

Майка ми се връща от Испания другия месец. Много ми липсва. Тя казва че тия неща дето са тука в нашата ZARA са некви супер стари колекции и да не давам само пари ами ще ми донесе от там. Супер съм щастлива :)

А и да се похваля че съм приета студентка в Софийският. Щях да ходя в Германия ама не ми хареса специалността дето ме приеха в Есен. Химия и фармацевтика.

Засега е това. Не четете Паулу Куельо защото се затъпява от него и яжте брънч в неделя във Фланаганс. Това е на Радисон бара долу.

P.S. Ийти, обещал си да ме водиш в By the way!!!

Advertisements

2 Comments so far
Leave a comment

коя е таз нанка пък сега?

Comment by родната ти леля

свежо!
“ние, слънчогледите”

Comment by sehera
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s